At omdanne din virksomhed til en etableret online styrke er vores specialitet, og det hele starter med et domænenavn. Du skal blot vælge dit domænenavn, der skal registreres og være klar til at gå med blot et par klik. Med så mange tilgængelige domæner er du sikker på at finde den perfekte pasform. Fra .com og .dk til geografiske og branchespecifikke muligheder kan dit domænenavn spejle præcis, hvad din virksomhed handler om. Dernæst har du brug for en hostingløsning og et website-builder-værktøj for at få trafikken til at blomstre? Usikker på den rigtige hostingpakke til dig? Har du et spørgsmål om et af vores værktøjer og tjenester? Vores eksperthold er klar 24 timer i døgnet

Når du bestiller domæne og webhotel skal du oprette dig som kunde i vores system. Når du har bekræftet og betalt opretter vi omgående både domæne og dit nye webhotel, så du kan komme online. Lidt afhængig af domæner tager det op til 24 timer før dit domæne slår igennem på internettet. Ofte kan du se det på internettet før, men det er den standard domæner har. Du modtager dit login til Cpanel, Mysql databaser og FTP pr. mail.

Har du oprettet et WORDPERESS webhotel, installerer vi dette, og indenfor kort tid kan du logge ind og vælge mellem tusindvis af skabeloner og lave din hjemmeside.

Har du valgt Mailhotel opretter vi som standard en mailadresse som hedder mail@ditdomæne.dk, og dette kan du altid selv redigere i Cpanel efter dine ønsker. Dette er blot en service.

Ja, det kan i godt. i skal vælge det abonnement, og dette er muligt.

Ja, undtagelsesvist kan vi godt hjælpe dig igang. det er ikke en del af pakkerne, men det kan være svært at selv gøre.

Det kan du gøre på forskellige måder.
Man skal enten logge ind og klikke sig frem til 'Filmanager'. Her kan du overføre, rette og slette m.m.

Du kan også downloade det der hedder en FTP client, og installerer den på din MAC eller i Windows.
Med en FTP klient kan man både overføre og rette i sine filer.

Ja, det kan i godt. Skriv en besked, og så laver vi et møde med dig.

Skal du have en hjemmeside, er det afhængigt af omfanget af det arbejde vi skal lave. En mindre hjemmeside til f.eks erhverv ligger fra 2200,-...Og det er med professionelle billeder/ eller dine egne billeder, kontakt muligheder, facebook, instagram og X ikoner, og links.

Vi slipper dig ikke før du er tilfreds.

Som regel er det ikke noget problem at flytte din hjemmeside, men skriv en mail til os, med lidt detaljer. Så løser vi det for dig.