Beskyttelse af serverne - FIREWALLLorem Ipsum Dolor Sit Amet, Consectetuer Adipiscing Elit.

Effektiv firewall, holder uventede gæster ved døren

Hackere eller målrettede amatører kan uden en effektiv firewall få adgang til interne servere og klienter i din virksomhed, og de får derved mulighed for at gøre skade på eller stjæle følsomme eller værdifulde data.

Følgerne kan være tab af data, utrygge kunder og uoprettelige skader på troværdigheden. Beskyttelse af data må samtidig ikke forhindre medarbejdere i at få adgang til e-mail, internet eller interne systemer udefra.

Vi beskytter netværket
Malware spreder sig mellem computere og servere uden effektiv beskyttelse på din virksomheds netværk – og malware spreder sig ligeledes mellem virtuelle servere på samme hardware. Nødvendige åbninger i gateway kan udnyttes til indbrud og/eller ulovlig udførsel af data og kodeord. Ubeskyttede servere er sårbare i forhold til tab af fortrolige data. Sårbarheder i servere og klienter skal derfor patches for at sikre mod udnyttelse. Ubeskyttede netværk har intet værn mod vira og malware, hvilket kræver store reetableringer af klienter, hvis de får lov at brede sig mellem computere og servere.